več o knjigi

Nataša Mrvar

Ljubimec na klik

erotični roman
trda vezava
14×21 cm, 212 strani
redna prodaja: 26.00 €
spletna prodaja: 20.80 €
e-knjiga: 5.54 €
Opis

Žgečkljivo branje za prosti čas.

»To je že sedmo delo ljubljanske pisateljice Nataše Mrvar, sicer upokojene knjižničarke. S knjigo Speči spomini se je uvrstila med »dobre knjige«. Pisateljica v svojem značilnem, na videz površnem opisovanju okolja in oseb sicer menja teme, ne pa pristopa k problematiki. Vedno pušča prostor za naše razmišljanje in ne vsiljuje svojih rešitev in sodb. Tokrat je z jezikom, ki je kompromis med izborno slovenščino in slangom (manj)mladih, obravnavala problem iskanja partnerjev za emancipirane osamljene ženske. Bralec se vpraša, ali je njihovo zavračanje »čudakov« in posmeh moškim le obramba ali tudi prikrivanje lastnih napak. Na koncu pa ostane dvom, ali je srečen konec iskanja partnerja rezultat znižanja zahtevnih kriterijev obeh partnerjev ali pa naključno uspešen izid po mnogih neuspelih poskusih. Knjiga je prijetno branje, ni treba čaše »izpiti na dušek«, a bralca zapelje, da knjigo odloži šele po zadnji zgodbi.« – Delo, O. K.

***

Knjiga je odličen vodnik za sodobna, v ljubezni neizkušena dekleta, ki iščejo svoje partnerje po spletu, da se ne bi preveč zapletale z različnimi profili problematičnih moških, ki jih tam kar mrgoli.

Glavna junakinja Nives je polnokrvna ženska v najboljših letih, ki skozi smeh in solze postopoma zori in odrašča. Stvarna in samostojna, na trenutke neodločna in krhka, zna vse lepo, kar se ji zgodi, tudi v veliki meri povrniti.

Predana poklicu, oblikovana s trdnimi načeli, stopa v korak s časom in se v iskanju pravega moškega zateka k novodobnim zmenkom na »klik«.

V pričakovanju svetle, prijazne in predvsem nedolgočasne prihodnosti Nives spoznava celo četico posebnih moških, ki jih pomenljivo imenuje za svoje mušketirje. Nikakor se ne more otresti vonja po bivšem, v vseh pogledih unikatnem rokerju, zato se zapleta s tipi, ki so vsak na svoj način zanimivi in drugačni, v strahu, da ne zapade v rutino povprečnega življenja. Ko se sprehodi skozi ves blišč in gnojnico ljubimcev na »klik«, se končno zave, da je življenje v samem bistvu zelo enostavno.

ogled knjige (pdf)
Preberite pred nakupom

Knjigo lahko plačate po položnici, spletni banki ali PayPalu.
Cene so z DDV, poštnine ni. Knjige pošiljamo kot priporočeno pošiljko ali paket.

Na tej spletni strani lahko naročite samo tiskano izdajo.
Za nakup e-knjige kliknite na gumb »povezava na e-knjigo«.

povezava na e-knjigo
Nakup po PayPalu

S klikom na gumb »PayPal« boste odprli PayPal blagajno.
Po prejetju nakazila vam bomo poslali knjigo na naslov, ki bo zapisan v vaših PayPal podatkih.

Nakup po položnici ali spletni banki

Naročilo pošljite po elektronski pošti na info@genija.com.
Podatke za plačilo dobili boste na vaš elektronski naslov.

Po plačilu računa vam bomo poslali knjigo na poštni naslov, ki bo zapisan v naročilu.
Knjigo boste prejeli v krajšem času, če nam po elektronski pošti pošljete potrdilo o plačilu.